Snitele foarte gustoase si apetisante, carnea este frageda si moale. Au avut succes pe masa de sarbatoare.
Ingrediente:
Carne de porc – 700 g
Lapte – 2 pahare
Zahar -1 lingurita
Oua - 4
Sare, piper, faina
Ulei de floarea-soarelui
Mod de
preparare: Carnea de porc o taiem felii ca pentru snitele si o batem cu un ciocan de bucatarie. Fiecare felie de
carne o presaram cu sare si piper dupa gust. Intr-un bol turnam laptele si o
lingura de zahar, amestecam. Apoi punem carnea in bol si o lasam 3 ore. Dupa
expirarea timpului mentionat scoatem carnea din lapte si o punem intr-o
farfurie. Luam cate o felie de carne si o tavalim prin faina si apoi prin ou
batut. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se pot servi calde sau reci.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu