marți, 30 decembrie 2014

Snitele din carne de porc




       Snitele foarte gustoase si apetisante, carnea este frageda si moale. Au avut succes pe masa de sarbatoare.

Ingrediente:
Carne de porc – 700 g
Lapte – 2 pahare
Zahar -1 lingurita
Oua - 4
Sare, piper, faina
Ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare: Carnea de porc o taiem felii ca pentru snitele si o batem cu un ciocan de bucatarie. Fiecare felie de carne o presaram cu sare si piper dupa gust. Intr-un bol turnam laptele si o lingura de zahar, amestecam. Apoi punem carnea in bol si o lasam 3 ore. Dupa expirarea timpului mentionat scoatem carnea din lapte si o punem intr-o farfurie. Luam cate o felie de carne si o tavalim prin faina si apoi prin ou batut. Incingem ulei intr-o tigaie si prajim pe ambele parti, pana se rumenesc. Se pot servi calde sau reci.

Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu