Aceste
oladii cu piept de pui si cascaval sunt perfecte pentru o masa gustoasa. Pot fi
servite ca atare sau cu legume proaspete. Nu necesita mult timp pentru
preparare.
Ingrediente:
Piept de pui – 1 (marime medie, taiat cuburi mici)
Cascaval – 100 g (dat prin razatoare)
Oua – 3 bucati
Iaurt – 100 g
Faina – 100 g
Ceapa verde, patrunjel, marar – cate o legatura din
fiecare
Ulei floarea-soarelui – 100 ml
Sare, piper
Mod de preparare: Toate
ingredientele le punem intr-un bol, amestecam pana compozitia devine omogena.
Incingem ulei intr-o tigaie, cu o lingura punem din compozitie in tigaie si
prajim la foc mediu, pe ambele parti pana se rumenesc. Se servesc fierbiti!
Spor la teaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu