sâmbătă, 20 decembrie 2014

Oladii cu piept de pui si cascaval



              Aceste oladii cu piept de pui si cascaval sunt perfecte pentru o masa gustoasa. Pot fi servite ca atare sau cu legume proaspete. Nu necesita mult timp pentru preparare.

Ingrediente:

Piept de pui – 1 (marime medie, taiat cuburi mici)
Cascaval – 100 g (dat prin razatoare)
Oua – 3 bucati
Iaurt – 100 g
Faina – 100 g
Ceapa verde, patrunjel, marar – cate o legatura din fiecare
Ulei floarea-soarelui – 100 ml
Sare, piper

Mod de preparare: Toate ingredientele le punem intr-un bol, amestecam pana compozitia devine omogena. Incingem ulei intr-o tigaie, cu o lingura punem din compozitie in tigaie si prajim la foc mediu, pe ambele parti pana se rumenesc. Se servesc fierbiti!

Spor la teaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu