miercuri, 17 decembrie 2014

Pastrav la cuptor


     

   Perfect pentru o masa in familie. O cina intre prieteni sau cu orice alta ocazie.

Ingrediente:

Pastrav – 3-4 bucati
Ceapa – 2 bucati
Usturoi- 2-3 catei
Lamaie – 1 bucata
Sare, ulei, vin alb
Rozmarin

Mod de preparare: Pestele se spala, se curata foarte bine si foarte important sa fie proaspat. In interiorul lui se pune ceapa feliata, usturoi tocat, cateva felii de lamaie, presaram putin rozmarin si sare dupa gust. Pestele se pune intr-o tava unsa cu ulei, apoi la cuptor preincalzit pentru aproximativ 20-25 minute. La jumatatea timpului de preparare, pestele se stropeste cu putin vin alb. Se serveste cald alaturi de o garnitura preferata. Simplu si foarte gustos!
Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu