marți, 16 decembrie 2014

Briose in pahare pentru inghetata


Aceste briose vor avea succes la orice serbare. Cu un aspect deosebit vor fi o tentatie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Delicioase si frumoase!!! 

Aluatul care l-am folosit la prepararea acestor briose este deja prezentat pe blog. http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2014/12/briose.html.
Dar in ceea ce priveste compozitia se poate prepara un aluat cu ciocolata, de exemplu negresa, aluat de pandispan si altele, dupa preferinta.

Decor: Sunt decorate cu bezea, ursuleti sugus si jeleuri.

Pentru bezea:
Ingrediente:
Albus de ou  - 4 buc
Zahar pudra – 150 g
Zahar vanilat – 1 plic



Mod de preparare: Int-un bol se bat albusurile spuma la viteaza maxima, treptat se adauga zaharul si zaharul vanilat. Batem albusurile bine pana obtinem o bezea densa si lucioasa. Se pune intr-un pos si se orneaza fiecare brioasa.
Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu