Aceste
briose vor avea succes la orice serbare. Cu un aspect deosebit vor fi o tentatie
atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Delicioase
si frumoase!!!
Aluatul care l-am
folosit la prepararea acestor briose este deja prezentat pe blog. http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2014/12/briose.html.
Dar in ceea ce priveste
compozitia se poate prepara un aluat cu ciocolata, de exemplu negresa, aluat de
pandispan si altele, dupa preferinta.
Decor: Sunt decorate cu bezea, ursuleti sugus si jeleuri.
Pentru
bezea:
Ingrediente:
Albus de ou - 4 buc
Zahar pudra – 150 g
Zahar vanilat – 1 plic
Mod de preparare: Int-un bol se bat albusurile spuma la viteaza
maxima, treptat se adauga zaharul si zaharul vanilat. Batem
albusurile bine pana obtinem o bezea densa si lucioasa. Se pune intr-un pos si
se orneaza fiecare brioasa.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu