miercuri, 17 decembrie 2014

Mini cornulete cu rahat lucum




        Le puteti savura cu o cafea tare sau cu un ceai aromat!


Ingrediente:

Aluat foietaj – 800 g
Rahat lucum – 500 g (Turkish delight)
Zahar pudra – 200 g
Faina


Mod de preparare: Pe masa de lucru se presara putina faina, se intinde usor cu facaletul aluatul de placinte dezghetat. Si apoi se taie cu grija foaia in mici dreptunghiuri. In centrul fiecaruia punem cate o bucatica de rahat, se impacheteaza si se aseaza in tava tapetata cu faina.  Se dau la cuptor preincalzit pana se rumenesc, aproximativ pentru 25-30 minute. Cat inca sunt fierbiti se tavalesc intr-un bol cu zahar pundra. Asteptam sa se raceasca si le putem servi. 
Simplu si delicios!

Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu