Un
deliciu din fructe! Puteti sa-l savurati cald sau rece, noi n-am avut rabdare
sa se raceasca putin asa ca l-am servit fierbinte... mmm delicios!
Ingrediente:
Capsune – 200 g
Zmeura – 200g
Coacaze – 200 g
Mere Golden – 2
Zahar – 250 g
Apa plata – 4 l
Mod de preparare:
Intr-o cratita mai mare, punem si fierbem apa. Adaugam cele doua mere curatate
de cotor si taiate cuburi, le fierbem putin. Apoi adaugam fructele congelate si
zaharul, daca doriti mai dulce puteti sa mai adaugati zahar. Am folosit fructe
congelate, nu este nevoie sa le decongelam, insa vara ne bucuram din plin de
fructe proaspete si preparam compotul cu fructe proaspete. Amestecam bine, fierbem
din nou aproximativ 5-10 minute.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu