Un deliciu la cuptor, foarte gustos si sanatos. Este un aperitiv apetisant si foarte
satios. Perfect pentru cei carora le place tonul si spanacul. Le serviti calde
alaturi de o salata mixta.
Ingrediente:
Ton RIO Mare – 3 cutii (336
g)
Foi de placinte – 4
Spanac – 200 g
Lamaie – 1
Usturoi – 1 catel
Branza Feta – 1 felie
Sare, Ulei de masline
Mod de preparare: Intr-un castron spalam bine spanacul. Punem apa la
fiert intr-un vas cu putina sare, cand apa a fiert stingem aragazul si oparim
spanacul. Il scurgem si tocam marunt, adaugam putin ulei, un catel de ustuoi
tocat si coaja rasa de la o lamaie. Scurgem bine tonul si branza o taiem cuburi
mici. Asezam foile de placinta pe masa si ungem cu putin ulei, adaugam deasupra
spanacul, tonul si branza apoi rulam. Invelim in folie alimentara si o lasam la
frigider pentru 20 minute. Idepartam folia si ungem ruloul cu ulei se taie cu
grija in bucati de 4-5 cm grosime si le coacem intr-un cuptor preincalzit la
180 C timp de 30 minute.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu