Sanatoasa, delicioasa si usor de preparat.
Ingrediente:
Porumb – 100 g
Mazare – 100 g
Oua – 6
Branza de vaci – 100 g
Cascaval afumat, ras – 100 g
Ulei de masline – 2 linguri
Ceapa tocata – 1
Broccoli – 200 g
Ardei rosu – ½ de ardei
Branza pentru paste (
Delicii calde- Hohland) – 50 g
Mod de
preparare: Preincalzim
cuptorul la 200 C. Batem ouale intr-un bol, apoi adaugam branza de vaci
amestecam pana ce amestecul se omogenizeaza, apoi incorporam si cascavalul
afumat. Incingem uleiul de masline intr-o tigaie (care poate fi data la cuptor)
la foc mediu, adaugam ceapa si o calim 2-3 minute. Apoi adaugam legumele si le
calim cateva minute. Dam focul la minim, adaugam amestecul de ou, lasam pe foc
fara sa amestecam cateva minute. Presaram branza pentru paste si putin piper,
apoi dam tigaia la cuptor pana ce suprafata frittatei se rumeneste.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu