marți, 13 ianuarie 2015

Tagliatelle cu sos de rosii si busuioc

Usor de preparat si foarte gustos!
Ingrediente:
Tagliatelle – 150 g
Sos de rosii – 400 g
Busuioc – 30 g
Parmezan – 50 g
Usturoi – 2 -3 catei
Ulei de masline
Sare

Mod de preparare: Incingem putin ulei de masline intr-o tigaie, adaugam usturoiul maruntit si calim putin. Adaugam sosul de rosii si lasam sa fiarba pana se ingroasa putin. In ultimul minut de preparare adaugam busuiocul tocat foarte marunt. Separat, fierbem tagliatellele cu putina sare si ulei timp de 8-9 minute. Strecuram pastele, le aranjam in farfurie peste care punem sos de rosii, parmezan si frunzulite de busuioc pentru decor.

Spor la treaba! Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu