O
reteta foarte gustoasa de frugarui de pui, carnea este frageda si aromata.
Ingrediente:
Piept de pui – 550 g
Ketchup – 150
g
Ardei rosu – 1
Ardei galben – 1
Ceapa – 2 (medii)
Busuioc – 1 lingurita
Ierburi italiene (sau oregano)– 1 lingurita
Ulei de masline – 2 linguri
Marar, patrunjel – cateva fire
Mod de preparare: Pieptul
de pui se spala, se taie cubulete si se tamponeaza cu un prosop de bucatarie.
Se prepara o marinata din 4 linguri ketchup, ulei de masline, busuioc, ierburi
italiene, sare si piper. Se lasa carnea la marinat 30 de minute. Intre timp, se
pun betisoarele pentru frigarui la inmuiat. Se curata si se taie ardeii in
bucati egale, iar cepele rondele. Se preincalzeste cuptorul la 180 C si se
tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se formeaza frigarui si se coc 25-30
minute, la jumatatea timpului de preparare se
intorc. Se servesc fierbinti cu ketchup.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu