marți, 20 ianuarie 2015

Chiftele la cuptor


O mancare care se prepara repede si foarte gustoasa, calda sau rece e la fel de delicioasa.

Ingrediente:
Carene tocata – 700 g (amestec vita/porc)
Ceapa – 1 (mai mare sau 2 medii)
Oua – 2
Smantana – 2
Cascaval ras – 6 linguri
Sare, piper

Mod de preparare: Taiem ceapa marunt si calim in putin ulei. Amestecam carnea tocata cu ceapa calita, sare si piper. Pentru umplutura, mixam intr-un bol cele doua oua, adaugam smantana, cascaval putina sare si piper. In forme pentru briose (unse cu ulei) punem bile formate din carne tocata, formam o gaura in mijloc in care vom pune umplutura. Punem tava la cuptor preincalzit timp de 30 minute la 200 C. Dupa ce le scoatem din cuptor le lasam sa se raceasca bine in forme. Se servesc calde cu o garnitura la alegere.
 
Spor la treab! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu