O mancare
care se prepara repede si foarte gustoasa, calda sau rece e la fel de
delicioasa.
Ingrediente:
Carene
tocata – 700 g (amestec vita/porc)
Ceapa – 1
(mai mare sau 2 medii)
Oua – 2
Smantana – 2
Cascaval ras
– 6 linguri
Sare, piper
Mod de
preparare: Taiem ceapa
marunt si calim in putin ulei. Amestecam carnea tocata cu ceapa calita, sare si
piper. Pentru umplutura, mixam intr-un bol cele doua oua, adaugam smantana,
cascaval putina sare si piper. In forme pentru briose (unse cu ulei) punem
bile formate din carne tocata, formam o gaura in mijloc in care vom pune
umplutura. Punem tava la cuptor preincalzit timp de 30 minute la 200 C. Dupa ce le scoatem din cuptor le lasam sa se raceasca bine in forme. Se servesc calde cu o garnitura la alegere.
Spor la
treab! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu