vineri, 9 ianuarie 2015

Rondele cu pate de ton RIO Mare


      Un aperitiv usor de preparat si gustos, fin, aromat, delicat. Este ideal pentru cei care adora gustarile usoare si delicioase. 

Ingrediente:
Pate de ton RIO Mare -  100 g
Paine – 4 felii
Maioneza – 2 linguri (puteti inlocui maioneza cu un iaurt cremos)
Patrunjel – 1 legatura
Struguri – 2-3 boabe

Mod de preparare: Cu ajutorul unui pahar decupam rondele din feliile de paine. Taiem boabele de truguri in jumatati si tocam patrunjelul. Punem maioneza intr-o farfurie si patrunjelul in alta. Dam rondelele de paine prin maioneza si apoi prin patrunjel. Ornam cu pateu fiecare rondea si apoi asezam una peste alta cate doua rondele. Decoram partea de sus cu pateu si cu struguri taiati. Le consumam imediat sau le acoperim cu folie si le pastram la frigider pana la servire. 

Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu