Un aperitiv usor de preparat si gustos, fin, aromat, delicat. Este ideal pentru cei care adora gustarile usoare si delicioase.
Ingrediente:
Pate de ton RIO Mare - 100 g
Paine – 4 felii
Maioneza – 2 linguri (puteti
inlocui maioneza cu un iaurt cremos)
Patrunjel – 1 legatura
Struguri – 2-3 boabe
Mod de
preparare: Cu ajutorul unui
pahar decupam rondele din feliile de paine. Taiem boabele de truguri in
jumatati si tocam patrunjelul. Punem maioneza intr-o farfurie si patrunjelul in
alta. Dam rondelele de paine prin maioneza si apoi prin patrunjel. Ornam cu
pateu fiecare rondea si apoi asezam una peste alta cate doua rondele. Decoram
partea de sus cu pateu si cu struguri taiati. Le consumam imediat sau le
acoperim cu folie si le pastram la frigider pana la servire.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu