O
combinatie delicioasa de somon afumat cu crema de branza si hrean. Se prepara
foarte repede si usor. O alegere ideala de a le prepara pentru o serbare, petrecere.
Invitatii cu siguranta vor fi incantati.
Ingrediente:
Somon afumat – 100 g
Paine de secara cu seminte – 3-4 felii
Castravete cornison – 1
Crema de branza – 100 g
Pasta de hrean – 1 lingurita
Maioneza – 1 lingurita
Oua fierte – 2
Fulgi de ardei iute
Chives – cateva fire
Patrunjel, sare si piper
Mod de preparare: Cu
ajutorul unei forme se decupeaza patrate din feliile de paine. Se ung cu crema
de branza amestecata cu pasta de hrean, sare si piper. Se presara peste cateva
fire de chives tocate fin, felii subtiri de castravete si bucatele de somon
afumat. Se orneaza cu fire de patrunjel. Ouale se decojesc, se taie pe jumatate
si se scot galbenusurile. Acestea se paseaza cat mai fin, se amesteca cu
maioneza, sare, piper, fulgi de ardei iute. Cu ajutorul unei lingurite, se
umplu ouale cu amestecul de galbenusuri, apoi se adauga bucatele de somon. Se orneaza
cu chives.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu