duminică, 1 februarie 2015

Negresa

Aceeasi negresa delicioasa doar ca am copt in alta tava 20x20 cm ;)

        O prajitura ciocolatoasa, ideala pentru cei care adora ciocolata.

Ingrediente:
Margarina Rama Maestro (sau unt)– 125 g
Ciocolata neagra – 150 g
Cacao – 25 g
Zahar pudra – 200 g
Oua – 3
Faina – 100 g
Pesmet pentru tava

Topping:
Ciocolata neagra – 50 g
Smântâna pentru frișcă - 50 ml

Mod de preparare: Puneti margarina Rama Maestro intr-un vas si topiti-o impreuna cu ciocolata la baie de aburi. Turnati amestecul intr-un castron. Dupa ce s-a racit adaugati cacao si zahar pudra. Utilizati un mixer pentru a amesteca totul impreuna. Adaugati ouale si faina in transe in timp ce continuati sa amesetcati. Ungeti tava cu margarina si apoi presarati pesmet. Turnati aluatul in tava. Coaceti apoximativ 35-40 minute la 180 C. Rupeti ciocolata in bucati si topiti-o impreunca cu unt la baie de aburi. Amestecati la foc mic pana cand topping-ul devine omogen. Dupa ce prajitura s-a racit putin, turnati toping-ul de ciocolata. 

Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu