Aceeasi negresa delicioasa doar ca am copt in alta tava 20x20 cm ;) |
O prajitura
ciocolatoasa, ideala pentru cei care adora ciocolata.
Ingrediente:
Margarina Rama Maestro (sau unt)– 125 g
Ciocolata neagra – 150 g
Cacao – 25 g
Zahar pudra – 200 g
Oua – 3
Faina – 100 g
Pesmet pentru tava
Topping:
Ciocolata neagra – 50 g
Smântâna pentru frișcă - 50 ml
Mod de preparare: Puneti margarina Rama Maestro
intr-un vas si topiti-o impreuna cu ciocolata la baie de aburi. Turnati
amestecul intr-un castron. Dupa ce s-a racit adaugati cacao si zahar pudra.
Utilizati un mixer pentru a amesteca totul impreuna. Adaugati ouale si faina in
transe in timp ce continuati sa amesetcati. Ungeti tava cu margarina si apoi
presarati pesmet. Turnati aluatul in tava. Coaceti apoximativ 35-40 minute la
180 C. Rupeti ciocolata in bucati si topiti-o impreunca cu unt la baie de
aburi. Amestecati la foc mic pana cand topping-ul devine omogen. Dupa ce
prajitura s-a racit putin, turnati toping-ul de ciocolata.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu