In
acest weekend am avut buna dispozitie sa gatesc ceva bun, covrigei si aceasta prajitura
delicioasa si aromata cu fructe. Si weekend-ul inca nu s-a terminat .... :)
Ingrediente:
Rama Maestro – 100 g
Zahar – 150 g
Oua – 3
Faina – 200 g
Praf de copt – 2 lingurite
Fructe congelate (prune, visine, capsune)– 100 g
Zahar vanilat – 1 plic
Mod de preparare: Se
preincalzeste cuptorul la 180 C. Se mixeaza intr-un vas margarina, zaharul si
zaharul vanilat. Se adauga galbenusurile de ou, separat in alt vas se mixeaza
albusurile de ou spuma. Se adauga in amestec faina si praful de copt, apoi
spuma de albusuri, se amesteca totul. Se unge o tava cu unt, se presara pesmet.
Se pune compozitia in tava, se adauga fructele (date prin faina). Se da tava la
cuptor si se coace timpt de 50 minute. Se face un test cu o scobitoare pentru a
verifica daca s-a copt. Se lasa prajitura sa se raceasca apoi se presara zahar
pudra.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu