Carnea este
frageda si aromata, se topeste in gura. Mmmmm delicios!!! :)
Ingrediente:
Ceafa porc – 1200 g
Ceapa – 2
Sare, piper, frunze dafin
Iaurt – 300 g
Apa – 200 ml
Legume la gratar – ardei capia, dovlcei, rosii
cherry, ciuperci.
Mod de preparare:
Se spala carnea, se taie in bucati egale si se tamponeaza cu prosop de
bucatarie. Se pune intr-o cratita, se adauga ceapa taiata rondele, sare, piper,
cateva frunze de dafin si iaurt. Se amesteca toata compozitia si se adauga apa se
amesteca din nou compozitia si se lasa la marinat peste noapte la frigider. Betele
de frigarui se lasa la inmuiat in apa, timp in care se curata ardeii si se taie
in bucati egale. Se spala legumele si se pregatesc pentru copt. Punem o tigaie
grill la foc mediu spre puternic, coacem legumele la tigaie. Se formeaza
frigaruile, alternand bucatile de carne cu cele de ardei si ceapa, dupa care se
pun la cuptor preincalzit pe un gratar. Se coc timp de 40-50 minute la 150 C,
la jumatatea timpului de preparare se intorc. Se aseaza frigaruile pe un platou.
Se servesc fierbinti cu ketchup si legume la gratar.
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu