Puteti
folosi orice tip de paste va place, o reteta simpla si foarte gustoasa.
Simplu,
rapid, delicios!
Ingrediente:
Tagliatelle – 200 g
Usturoi – 2-3 catei
Ardei capia – ½ (sau ardei iute rosu, in cazul acesta nu mai folositi
fulgi de ardei iute)
Sare, fulgi de ardei iute
Ulei de masline
Patrunjel proaspat
Mod de preparare: Se
incinge ulei de masline intr-o tigaie, se adauga usturoi maruntit si ardei
capia taiat felii subtiri, se calesc ingredientele timp de cel mult 1 minut. Se
adauga putina sare si fulgi de ardei iute, dupa gust. Intre timp se fierb
pastele, in apa se adauga putina sare si ulei. Se scurg pastele si se amesteca
in tigaie, se adauga patrunjel proaspat tocat. Se decoreaza cu cateva fire de
marar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu