marți, 3 februarie 2015

Tagliatelle "Aglio, Olio e Peperoncino"



        Puteti folosi orice tip de paste va place, o reteta simpla si foarte gustoasa. 
 Simplu, rapid, delicios!
Ingrediente:
Tagliatelle – 200 g
Usturoi – 2-3 catei
Ardei capia – ½  (sau ardei iute rosu, in cazul acesta nu mai folositi fulgi de ardei iute)
Sare, fulgi de ardei iute
Ulei de masline
Patrunjel proaspat

Mod de preparare: Se incinge ulei de masline intr-o tigaie, se adauga usturoi maruntit si ardei capia taiat felii subtiri, se calesc ingredientele timp de cel mult 1 minut. Se adauga putina sare si fulgi de ardei iute, dupa gust. Intre timp se fierb pastele, in apa se adauga putina sare si ulei. Se scurg pastele si se amesteca in tigaie, se adauga patrunjel proaspat tocat. Se decoreaza cu cateva fire de marar.

Spor la treaba! Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu