luni, 2 martie 2015

Tarta cu visine (de post)


      O tarta atat de delicioasa.....nici nu ai spune ca este de post, aromata si foarte foarte gustoasa! Mi-am impresionat musafirii :) Am primit numai laude si multumiri :) le-am zis, postez cat de repede pot reteta pe blog :) Se prepara foarte usor, cu ingrediente putine. Atat de simplu si delicios!

Ingrediente:
Faina – 320 g
Margarina Rama Maestro – 250 g
Zahar – 120 g
Sare – ½ lingutita
Suc de portocale (Grapefruit) – 40 ml
Praf de copt – ½ plic
Esenta de vanilie – 1 fiola
Visine – 600 g
Tort Gelee Dr. Oetker rosu - 1 plic

Mod de preparare: Se amesteca faina, zaharul, esenta de vanilie, margrina, sarea, praful de copt si sucul de fructe. Se framanta un aluat, se inveleste in folie alimentara si se pune la congelator pentru 20- 30 minute. Se unge tava cu putina margarina, se intinde aluatul obtinut in tava, se repartizeaza uniform. Se pun fructele congelate peste tarta, se presara peste zahar (3 linguri), se pune tava  (27 cm diamentru) la cuptor preincalzit timp de 50-60 minute la 180 C. Dupa ce s-a racit putin, se prepara gelatina Tort Gelee Dr. Oetker rosu respectati instructiunule de pe ambalaj. Se toarna gelatina peste tarta, se repartizeaza uniform pe toata suprafata, aveti grija la acest pas se gelifiaza imediat. Se pune tarta la frigider pentru cel putin 30 minute si apoi se poate servi.

Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu