Spaghete
cu sos de vinete de post, se prepara foarte usor si..... delicios delicios
delicios!!!
Ingrediente:
Spaghete Barilla- 200 g
Vinete – 1 sau 2 (400 g)
Sos de rosii cuburi – 400 g
Pasta de tomate – 2 linguri
Ceapa- 1
Usturoi – 3-4 catei
Patrunjel – 1 legatura
Ulei de masline
Sare, piper
Mod de preparare: Se
taie cuburi vinetele si se sareaza putin. Se pune la calit intr-o tigaie ceapa
taiata felii si usturoiul taiat marunt pentru 5 minute. Apoi se adauga
vinetele, se calesc la foc mediu, pana se fac moi. Se adauga sosul de rosii si
pasta de rosii, sare, piper, se caleste timp de 15-20 minute (daca iese o compozitie mai densa, adaugati putina apa). Spre final se adauga patrunjel taiat marunt
si se ia de pe foc. Separat se fierb pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj,
se strecoara se adauga putin ulei de masline si patrunjel taiat marunt. Se aranjeaza
pastele pe un platou, peste ele sosul de vinete. Se decoreaza cu patrunjel si
servim!
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu