luni, 13 aprilie 2015

Salata "Floarea Soarelui"


             O salata delicioasa si foarte usor de preparat. Cu un aspect frumos pe masa de sarbatorare si nu numai :) Puteti sa o pregatiti si fara o ocazie speciala.

Ingrediente:
Maioneza – 200 g
Piept de pui – 300 g
Ciuperci – 1 cutie
Morcovi – 2-3 (fierti)
Oua – 3 (fierte)
Porumb – 1 cutie
Ceapa – 1
Chips-uri Pringles – 1 cutie

Mod de preparare: Pieptul de pui se taie cuburi si se caleste in putin ulei. Ceapa se taie marunt si se opareste in apa fierbinte, cateva minute, apoi se scurge de apa. Ciupercile se taie marunt. Se pune primul strat pieptul de pui, se unge cu maioneza. Urmeaza al doi-lea strat morcovii dati prin razatoare, apoi ciuercile si ceapa si inca un strat de maioneza. Apoi ouale date prin razatoare si porumbul. Se decoreaza cu patrunjel proaspat si chips-uri.

Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu