O prajitura foarte gustoasa, cu gust
intens de ciocolata. Se prepara foarte usor, cel mai greu este pana fierbe
sfecla rosie in rest e foarte simplu. Am fost foarte curioasa ce gust va avea, fiind
cu sfecla rosie si rezultatul ...chiar foarte buna :)
Ingrediente: ( tava 25x30 cm)
Ciocolata
neagra – 250 g
Unt
– 250 g
Sfecla
rosie fiarta – 250 g
Zahar
– 200 g
Oua
– 3
Faina
– 150 g
Mod
de preparare: Se
topeste la baie de aburi untul impreuna cu ciocolata. Sfecla rosie se da prin
razatoare. Ouale se bat impreuna cu zaharul pana se obtine o crema densa, se
adauga ciocolata topita. Treptat se adauga faina si la final sfecla rosie. Se
coace in tava unsa cu unt timp de 25-30 minute. Se testeaza cu o scobitoare
inainte de a fi scoasa din cuptor. Se lasa la racit in tava, se portioneaza, se
decoreaza cu zahar pudra. Si serviti cu placere :)
Spor
la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu