luni, 11 mai 2015

Negresa cu sfecla rosie



       O prajitura foarte gustoasa, cu gust intens de ciocolata. Se prepara foarte usor, cel mai greu este pana fierbe sfecla rosie in rest e foarte simplu. Am fost foarte curioasa ce gust va avea, fiind cu sfecla rosie si rezultatul ...chiar foarte buna :)

Ingrediente: ( tava 25x30 cm)
Ciocolata neagra – 250 g
Unt – 250 g
Sfecla rosie fiarta – 250 g
Zahar – 200 g
Oua – 3
Faina – 150 g

Mod de preparare: Se topeste la baie de aburi untul impreuna cu ciocolata. Sfecla rosie se da prin razatoare. Ouale se bat impreuna cu zaharul pana se obtine o crema densa, se adauga ciocolata topita. Treptat se adauga faina si la final sfecla rosie. Se coace in tava unsa cu unt timp de 25-30 minute. Se testeaza cu o scobitoare inainte de a fi scoasa din cuptor. Se lasa la racit in tava, se portioneaza, se decoreaza cu zahar pudra. Si serviti cu placere :)

Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu