joi, 6 august 2015

Înghețată de avocado și banane


           E vara, e soare si este foarte cald, sigur dorim sa ne racorim cu ceva delicios. Va propun sa incercati o inghetata de avocado si banana, delicioasa, cremoasa, aromata si racoroasa :) Mi-a placut foarte mult, cu ingrediente putine si foarte usor de preparat, fara conservanti, coloranti...etc, nu necesita sa fie mixata din ora in ora si totusi este cremoasa. Va recomand cu drag :)

Ingrediente:
Avocado – 1
Banane – 1
Lapte condensat – 200g (daca doriti mai dulce puneti mai mult)
Cacao – 1 lingura
Nuci macinate – 2 linguri
Ciocolata neagra – 50 g (taiata cuburi mici)

Mod de preparare: Se mixeaza intr-un bol avocado si banana taiata feliute, cacao si laptele condensat, pana obtineti o compozitie fina si cremoasa. Se adauga nuci macinate si ciocolata, se amesteca cu o paleta. Se pune inghetata in forme pentru inghetata si se da la congelat pentru cateva ore minim 6, atunci am testat cum este si ar fi de dorit sa stea mai mult. O preparati seara si o lasati peste noapte, cel mai bine.
  Daca nu aveti forme pentru inghetata lasati inghetata in bolul in care ati preparat-o, de preferat din inox sau sticla. Cand scoateti inghetata din forme folositi un uscator de par, incalziti cateva secunde suprafata formei, inghetata se topeste putin si aluneca usor din forma. Apoi o puteti servi cu placere! :)

Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu