Aici aveti numerele duzelor folosite |
Suprafata tortului este unsa cu cema de bezea alba, apoi lipim bordura de ciocolata. |
Un
blat de tort super delicios si aromat. In poze aveti detalii cum se asambleaza
tortul si se decoreaza. Incercati, testati, savurati! ;)
Gasiti aici reteta cum se prepara blatul de tort:
Aici gasiti reteta cremei “Plombir” si modul de preparare:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/tort-milchmadchen.html;
pentru acest tort mic de 18 cm diametru aveti nevoie de ½ din cantitatea
ingredientelor.
Am folosit bordura din ciocolata, cum se prepara gasiti aici detalii: http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2014/12/bordura-din-ciocolata.html
Si aici aveti reteta cremei pentru decor:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/10/crema-de-bezea-pentru-decor.html
Spor la treaba! Pofta buna!
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu