miercuri, 22 noiembrie 2017

Tort cu blat de portocale si cremă “Plombir”


Aici aveti numerele duzelor folosite
Suprafata tortului este unsa cu cema de bezea alba, apoi lipim bordura de ciocolata.

           Un blat de tort super delicios si aromat. In poze aveti detalii cum se asambleaza tortul si se decoreaza. Incercati, testati, savurati! ;)

Gasiti aici reteta cum se prepara blatul de tort: 

Aici gasiti reteta cremei “Plombir” si modul de preparare: 
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/tort-milchmadchen.html; pentru acest tort mic de 18 cm diametru aveti nevoie de ½ din cantitatea ingredientelor.

Am folosit bordura din ciocolata, cum se prepara gasiti aici detalii: http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2014/12/bordura-din-ciocolata.html

Si aici aveti reteta cremei pentru decor: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu