miercuri, 22 noiembrie 2017

Tort cu blat de cacao si cremă “Plombir”



La acest tort nu am folosit cuvertura de ciocolata, este uns cu crema de bezea alba, apoi decorat cu bordura albastra.
Aici aveti numerele duzelor utilizate
Aici aveti numerele duzelor utilizate.

                   Din minunatul blat a rezultat un tort extraordinar, fin, delicios! In poze aveti detalii cum se asambleaza tortul si se decoreaza. Suprafata tortului am acoperit-o cu o cuvertura de ciocolata, am vrut sa testez cum se lucreaza cu aceasta. Se foloseste cel mai des in cazul cand este foate cald, pentru a proteja tortul. Se lucreaza foarte usor cu ea fiind pe baza de unt si ciocolata de menaj ( foarte important, nu orice fel de ciocolata), se niveleza cu usurinta tortul si ii reda un aspect neted, frumos. Apoi se foloseste o crema intre cuvertura si bordura de ciocolata pentru a lipi bordura de tort. 


Gasiti aici reteta cum se prepara blatul de tort:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/blat-de-tort-cu-cacao.html 

Aici gasiti reteta cremei “Plombir” si modul de preparare: 

http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/tort-milchmadchen.html; pentru acest tort mic de 18 cm diametru aveti nevoie de ½ din cantitatea ingredientelor.

Reteta Cuvertura de ciocolata: 
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/cuvertura-de-ciocolata.html


Am folosit bordura din ciocolata, cum se prepara gasiti aici detalii: http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2014/12/bordura-din-ciocolata.html

Si aici aveti reteta cremei pentru decor: 
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/10/crema-de-bezea-pentru-decor.html


Spor la treaba! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu