La acest tort nu am folosit cuvertura de ciocolata, este uns cu crema de bezea alba, apoi decorat cu bordura albastra. |
Aici aveti numerele duzelor utilizate |
Aici aveti numerele duzelor utilizate. |
Din
minunatul blat a rezultat un tort extraordinar, fin, delicios! In poze aveti
detalii cum se asambleaza tortul si se decoreaza. Suprafata tortului am
acoperit-o cu o cuvertura de ciocolata, am vrut sa testez cum se lucreaza cu
aceasta. Se foloseste cel mai des in cazul cand este foate cald, pentru a
proteja tortul. Se lucreaza foarte usor cu ea fiind pe baza de unt si ciocolata
de menaj ( foarte important, nu orice fel de ciocolata), se niveleza cu
usurinta tortul si ii reda un aspect neted, frumos. Apoi se foloseste o crema
intre cuvertura si bordura de ciocolata pentru a lipi bordura de tort.
Gasiti aici reteta cum se prepara blatul de tort:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/blat-de-tort-cu-cacao.html
Aici gasiti reteta cremei “Plombir” si modul de preparare:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/blat-de-tort-cu-cacao.html
Aici gasiti reteta cremei “Plombir” si modul de preparare:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/tort-milchmadchen.html;
pentru acest tort mic de 18 cm diametru aveti nevoie de ½ din cantitatea
ingredientelor.
Reteta Cuvertura de ciocolata:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/cuvertura-de-ciocolata.html
Reteta Cuvertura de ciocolata:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/11/cuvertura-de-ciocolata.html
Am folosit bordura din ciocolata, cum se prepara gasiti aici detalii: http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2014/12/bordura-din-ciocolata.html
Si aici aveti reteta cremei pentru decor:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2017/10/crema-de-bezea-pentru-decor.html
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu