joi, 9 iulie 2015

Cannelloni cu carne

               Oricand puteti opta pentru o mancare foarte gustoasa si rapid de preparat. Va recomand Cannelloni cu carne ;)
 
Ingrediente: ( tava 25x30 cm)
Carne tocata – 500 g (amestec de vita si porc)
Ciuperci – 1 cutie
Cascaval – 400 g
Ceapa – 1 (mai mare sau 2 medii)
Rosii cuburi – ½ cutie
Cannelloni – 22 bucati
Apa – 200 ml
Sare, piper macinat – dupa gust
Ulei de floarea- soarelui
Iaurt – 300 g
Oua - 3

Mod de preparare: Se incinge putin ulei intr-o tigaie, ceapa se toaca marunt si se caleste. Dupa ce s-a rumenit putin se adauga ciupercile din conserva scurse de zeama. Se amesteca din cand in cand, se lasa la foc aproximativ 10 minute. Se adauga carnea se amesetca continuu pana se marunteste carnea si se caleste. Se adauga rosiile, se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa la foc mediu inca 10 minute. Se lasa compozitia sa se raceasca bine. Apoi se adauga cascaval ras, 150 g se amesteca bine. Apoi se umple fiecare cannelloni cu compozitia de carne.  Se aseaza intr- o tava. Se toarna apa peste, apoi amestecul de ou si iaurt si peste cascaval ras, restul de 250 g. Se acopera tava cu folie de aluminiu, se da la cuptorul incins pentru 30 minute, la foc mediu, apoi se scoate folia si se mai rumeste inca putin partea de sus. Se scoate tava din cuptor si portionati, cu ajutorul unei palete, daca este cazul folositi un cutit. Si serviti cu mare placere. Foarte simplu si extrem de delicios ;)

Spor la treaba! Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu