Am revenit cu noi detalii la aceasta reteta dupa cum
v-am promis.
Am facut cateva modificari.
Aici aveti link-ul de la reteta prezentata initial:
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2014/12/tort-mousse-fructe-de-padure-si-frisca.html
Ingrediente pandispan: (diametru tava 26 cm)
http://dulciuridincopilarie.blogspot.ro/2014/12/tort-mousse-fructe-de-padure-si-frisca.html
Ingrediente pandispan: (diametru tava 26 cm)
Oua- 2
Zahar – 75 g
Faina- 65 g
Cacao – 15 g
Lapte – 3 lingurie
Modul de
preparare ramanand la fel, la final se adauga 3 linguri de lapte si se
omogenizeaza compozitia.
Glazura de
ciocolata oglinda
Ingrediente:
Apa – 90 ml
Zahar – 110
g
Smantana
pentru frisca – 75 ml
Cacao – 35 g
Gelatina – 4
foi
De aceasta data a fost glazurat doar suprafata tortului, am folosit ½ din
cantitatile ingredientelor fata de reteta initiala. O remarca ar mai fi ca am
folosit inelul detasabil la mousse-ul de fructe si de aceasta data a iesit
perfect. Dupa ce turnam glazura de ciocolata peste tort, punem tortul la
congelator pentru a se intari pentru aproximativ 10-15 minute, se orneaza dupa preferinte. Pana la servire se pastreaza la frigider. Modul de
preparare ramanand la fel.
Folositi un uscator de par pentru a scoate inelul detasabil, tineti de jur imprejur cateva minute, pana observati ca puteti scoate inelul cu usurinta, se desprinde usor fara a deterioara tortul.
Folositi un uscator de par pentru a scoate inelul detasabil, tineti de jur imprejur cateva minute, pana observati ca puteti scoate inelul cu usurinta, se desprinde usor fara a deterioara tortul.
Am decis sa creez o pagina separata, desi este vorba
de aceesi reteta, voi atasa si poze noi. Sa nu fie prea incarcata cu multe
informatii reteta initiala.
Multumesc!
Spor la treaba! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu