Ingrediente:
Paste (pene)- 250 g
Brânză dulce- 550 g
Ouă - 2
Iaurt- 150 g
Zahăr - 100 g
Stafide (obțional)- 100 g
Zahăr vanilat - 1 plic
Puțină sare
Altele :
Ouă - 2
Iaurt - 150 g
Zahăr- 25 g
Esență vanilat - 2 ml
Puțină sare
Mod de preparare: Brânza se amestecă cu 2 Ouă, zahăr, iaurt, zahăr vanilat și puțină sare. Se fierb pastele 5-6 minute, se scurg. Se amestecă cu brânza pregătită anterior.
Se toarnă compoziția obținută în tavă unsă cu unt și tapetata cu pesmet sau griș. Peste se toarnă un amestec obținut din 2 Ouă, iaurt, zahăr și puțină esență de vanilie, sare (pentru a nu ieși suprafața foarte uscată, am optat pentru a crea o crustă din acest amestec).
Se pune tava în cuptorul încins la 200 grade C timp de 40 minute, până se rumenește frumos suprafața.
Spor la treabă! Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu